香港玄學大廣場

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2712|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

傳言--鄭x健與梁x琪會復合

2006年 6月 21日 20時21分
丙戌年 甲午月 辛巳日 戊戌時
時空亡:甲午旬 辰巳空
節氣:芒種上元  陽遁6局
值符天英星落6宮  值使景門落4宮
┌─── ── ─┬─ ── ─┬─ ── ───┐
│╲   卯蛇  │  辰朱  │  巳合   ╱│
│ ┌─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┐ │
│寅│  白虎  │  玄武  │  九地  │午│
│貴│  景門 壬│  死門 庚│  惊門 丁│勾│
│ │  天蓬 丙│  天任 辛│  天沖 癸│ │
├─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─┤
│ │  六合  │      │  九天  │ │
│丑│  杜門 戊│      │  開門 丙│未│
│后│  天心 丁│     乙│  天輔 己│青│
├─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─┤
│ │  太陰  │  騰蛇  │  值符  │ │
│子│  傷門 己│乙 生門 癸│  休門 辛│申│
│陰│  天柱 庚│禽 天芮 壬│  天英 戊│空│
│ └─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┘ │
│╱   亥玄  │  戌常  │  酉虎   ╲│
└─── ── ─┴─ ── ─┴─ ── ───┘

邵問津, 劉克勤作品 奇門遁甲排盤程式

回復

唔好意思,我對D八卦野知唔多。

依家鄭x健是否與邵X琪一齊先?係就有可能啦。
原帖由 jenny 於 2006-6-21 20:21 發表

八卦消息滿天飛,未知屬實??但這題問鄭與梁會否復合的盤,
卻看到鄭已不喜梁!他會喜歡年紀大的女性方真!!
他目前運勢不好!06-08都不順!他的感情問題對他運勢只有負
面影響,聰明的他不會再公開感情的問題!
唔係 傳緊鄭xx 和 邵xx 復合 咩?
都唔知傳那個琪,

昨天看東張西望時,主持人訪問伊面是否跟呀琪復合.

今天看報章說姓卲這位.
都唔知同邊個女人一齊先,太極點落唔到 wor。

要以事實去推假像ge嘛!

原帖由 yeechuk 於 2006-6-23 12:02 發表
都唔知同邊個女人一齊先,太極點落唔到 wor。

要以事實去推假像ge嘛!

太極點定在 jenny 身上就得啦!

她出題,以她的題目作太極點辦就得…!
原帖由 邵問津 於 2006-6-23 14:08 發表

太極點定在 jenny 身上就得啦!

她出題,以她的題目作太極點辦就得…!

師傅說得對...我當時腦子裏想梁這位.
明白了,不知為何當時看不通。
原帖由 yeechuk 於 2006-6-25 03:56 發表
明白了,不知為何當時看不通。

有時我都是這樣,突然甚麼想唔到.
另願歇一會再看.