香港玄學大廣場

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6341|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

[感情] 我想問問愛情....我想從結果中得到解決方法...

如果有人識....
幫我解一解....豫卦..變卦為解卦...
我占ge係愛情...

再唔係我俾我出生日期俾你地卜下....

1985年9月02日出生 男...幾點唔記得..住天水圍讀中6
我鍾意果位 1988年1月22日  女...唔知幾點出世...住元朗...讀中5
大家同校...識左3年...

我想知佢會唔會鍾意我....如果會...咁幾時....

唔知夠唔夠詳細呢...

好對唔住...
我新黎..唔知咁多規舉....

回復

下次用你問事時間開盤...就可以測了.

2006年 3月 21日 21時51分
丙戌年 辛卯月 己酉日 乙亥時
時空亡:甲戌旬 申酉空
節氣:春分上元  陽遁3局
值符天輔星落2宮  值使杜門落2宮
┌─── ── ─┬─ ── ─┬─ ── ───┐
│╲   辰勾  │  巳合  │  午朱   ╱│
│ ┌─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┐ │
│卯│  九地  │  九天  │  值符  │未│
│青│  生門 癸│  傷門│  杜門 己│蛇│
│ │  天任 己│  天沖 丁│  天輔 乙│ │
├─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─┤
│ │  玄武  │      │  騰蛇  │ │
│寅│  休門 丙│      │  景門 丁│申│
│空│  天蓬 戊│     庚│  天英 壬│貴│
├─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─┤
│ │  白虎  │  六合  │  太陰  │ │
│丑│  開門 辛│  惊門 壬│庚 死門 │酉│
│虎│  天心 癸│  天柱 丙│禽 天芮 辛│后│
│ └─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┘ │
│╱   子常  │  亥玄  │  戌陰   ╲│
└─── ── ─┴─ ── ─┴─ ── ───┘

看盤大家是同學會好些.
再次提醒:起盤代表誠意!一定要學起盤!
男生
1985年 9月 2日
乙 甲 甲  X
丑 申 辰  X
年 月 日 時

女生
1988年 1月 22日
丁 癸 丙  X
卯 丑 子  X
年 月 日 時
其實我4年前已經想學哩d野架啦......
奈何遇唔到高人教我....
加上我只不過係睇過下周易(我唔識咩起盤)...
但又學唔識....
所以向各高人救助....

仲有各高人可唔可以幫我解埋你地起ge盤呀...
唔該呀....
原帖由 大江魚 於 2006-3-21 23:59 發表
男生
1985年 9月 2日
乙 甲 甲  X
丑 申 辰  X
年 月 日 時

女生
1988年 1月 22日
丁 癸 丙  X
卯 丑 子  X
年 月 日 時

呵呵…這六個柱就看出答案!天干無一相合,地支
亦只得男方去合,女方全不見相思之情!

丙戌年男的有意,但妻宮不穩!讀書亦不夠努力!

換轉女方角度,她長得不錯,但是今年比較煩惱,
讀書沒有信心!喜歡結識朋友,反無意拍拖…!

好好讀書吧!年青人!
原帖由 邵問津 於 2006-3-22 12:10 發表

呵呵…這六個柱就看出答案!天干無一相合,地支
亦只得男方去合,女方全不見相思之情!

丙戌年男的有意,但妻宮不穩!讀書亦不夠努力!

換轉女方角度,她長得不錯,但是今年比 ...

kaka.....
的確如此.....
我知點做架啦....
多謝高人....

我想學...
肯收我為徒嗎....
我住天水圍...

仲有如何起盤...真係唔識...

我有要求,請把答案說清楚一點!方有誠意啊!

另外,想學什麼?我有很多種術數可以教,今年5月開新班!
有興趣的話,你可以看課程表選自己喜歡的術數科目,然後
告訴我…ok

http://www.shaowenjin.com/viewth ... &extra=page%3D1

原帖由 邵問津 於 2006-3-22 17:53 發表
我有要求,請把答案說清楚一點!方有誠意啊!

另外,想學什麼?我有很多種術數可以教,今年5月開新班!
有興趣的話,你可以看課程表選自己喜歡的術數科目,然後
告訴我…ok

[url ...

我唔明你要求邊一d答案說清楚一點...

有冇d免費課程俾我學呀...
因為我仲係學生...冇咁多錢...
這兩點…

1. 丙戌年男的有意,但妻宮不穩!讀書亦不夠努力!

2. 換轉女方角度,她長得不錯,但是今年比較煩惱,
原帖由 邵問津 於 2006-3-22 19:07 發表
這兩點…

1. 丙戌年男的有意,但妻宮不穩!讀書亦不夠努力!

2. 換轉女方角度,她長得不錯,但是今年比較煩惱,

我明白啦....

我的確鍾意左個女仔好耐...有3年啦...
依家同佢一齊...1個月都唔夠...
但佢依家仲掛住前度bf.....
唉......學業都岩....我的確唔努力讀書...又冇咩恆心....
但只對數學好有恆心去學...同埋好努力去自修apply maths....

女方佢真係好靚...煩惱就應該係佢選擇我定係佢前度bf(我估)
佢有情緒病...要睇心理,精神醫生....有自殺傾向...but冇咩人知...就連佢前度都唔知....
讀書都係唔掂...冇心機....
喜歡結識朋友我覺得就岩少少啦...
因為佢話...佢自己真正朋友唔多.....
但網上就識左好多同佢一樣著lolita  ge人...同埋好多靚仔...
我覺得佢係冇意同我拍拖.....

我想問多一問.....點先可以令佢愛上我呀.......^^
多謝大師........

以上咁答就非常正確,乖啦!
至於女友有情緒病…!?可以
叫她上來幫她看看!是否如此…!
原帖由 邵問津 於 2006-3-22 19:31 發表

以上咁答就非常正確,乖啦!
至於女友有情緒病…!?可以
叫她上來幫她看看!是否如此…!

幾錢睇一次.....
依家有冇方法令佢真係愛上我呀?
你女友有如斯問題,當真快看看究竟!!

想當面測算,你可以給電話我!學生收九折!!收費表如下:

http://www.shaowenjin.com/viewth ... &extra=page%3D1