香港玄學大廣場

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2226|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

請版主們幫一幫我,小弟的感情運會是...

小弟想知道自己的感情運係點架,我的第一個女朋友會幾時出現呢我會係幾時結婚呢,唔該各位

├─────────┬─────────┬─────────┬─────────┤
│天火禄天孤    │武天文擎解阴封龙天│太太铃地天天   │贪文天凤三    │
│同星存官辰    │曲府昌羊神煞诰池寿│阳阴星空刑喜   │狼曲虚阁台    │
│庙 庙      │旺旺陷陷   八旬│得陷平平     │平得       │
│禄        │  科    座空│         │         │
│博士       │力士       │青龙       │小耗       │
│贯索     临官│官符     帝旺│小耗      衰│大耗 06-15  病│
│亡神 子女宫 癸巳│将星 夫妻宫 甲午│攀鞍 兄弟宫 乙未│岁驿 ★命宫 丙申│
├─────────┼─────────┴─────────┼─────────┤
│破陀天截     │命四化[丙同机昌廉] 年龄21岁 命宫在申│天巨天破     │
│军罗哭空     │盘类:天盘 火六局 子斗在午 身宫在辰│机门钺碎     │
│旺庙       │阳历:1986年12月08日07时生  命主廉贞│旺庙庙      │
│         │农历:丙寅年11月07日辰时生  身主天梁│权        │
│官府       │                   │将军       │
│丧门 86-95 冠带│   炉中火 壁上土 屋上土 长流水 │龙德 16-25  死│
│月煞 身★财 壬辰│   比肩  偏财  日主  七杀  │息神 父母宫 丁酉│
├─────────┤乾造:丙寅  庚子  丙戌  壬辰  ├─────────┤
│地天天      │   甲枭神 癸正官 辛正财 戊食神 │紫天天台蜚天   │
│劫空使      │   丙比肩     丁劫财 乙正印 │微相月辅廉才   │
│平        │   戊食神     戊食神 癸正官 │得得       │
│         │大运[07月换运]:           │         │
│伏兵       │ 辛丑 壬寅 癸卯 甲辰 乙巳 丙午 丁未 │奏书       │
│晦气 76-85 沐浴│ 正财 七杀 正官 枭神 正印 比肩 劫财 │白虎 26-35  墓│
│咸池 疾厄宫 辛卯│ 1996 2006 2016 2026 2036 2046 2056  │华盖 福德宫 戊戌│
├─────────┼─────────┬─────────┼─────────┤
│廉左天天     │红寡天天     │七右天      │天天天恩     │
│贞辅马巫     │鸾宿贵伤     │杀弼福      │梁魁姚光     │
│庙 旺      │         │旺        │陷旺       │
│忌        │         │         │         │
│大耗       │病符       │喜神       │飞廉       │
│岁建 66-75 长生│病符 56-65  养│吊客 46-55  胎│天德 36-45  绝│
│指背 ★迁移 庚寅│天煞 仆役宫 辛丑│灾煞 ★官禄 庚子│劫煞 田宅宫 己亥│
└─────────┴─────────┴─────────┴─────────┘
回復

你有廉貪桃花應該好好.....

交友宮有天貴,紅....

你應該人綠好好...^^
原帖由 黑虎 於 2006-3-26 21:40 發表
你有廉貪桃花應該好好.....

交友宮有天貴,紅....

你應該人綠好好...^^

唔知各位可唔可以再解釋下呀,上面講得太玄啦,我唔係幾明=.=
THX∼∼∼
原帖由 unknownman 於 2006-3-27 21:20 發表

唔知各位可唔可以再解釋下呀,上面講得太玄啦,我唔係幾明=.=
THX∼∼∼

我初學....只可以幫到咁多......sorry-3-
請問有冇有心人可以幫一幫我啊thx∼∼∼∼∼∼∼
├─────────┤
│紫天天台蜚天   │
│微相月辅廉才   │
│得得       │
│         │
│奏书       │
│白虎 26-35  墓│
│华盖 福德宫 戊戌│
├─────────┼

這步運方有好對象、但不宜早婚!對方瘦身形、面白、可愛…!
[quote]原帖由 邵問津 於 2006-3-28 23:43 發表
├─────────┤
│紫天天台蜚天   │
│微相月辅廉才   │
│得得       │
│         │
│奏书       │
│白虎 26-35  墓│
邵師傅可唔可以再赐教一下小弟嗎thx∼∼∼∼∼∼∼∼